Verseny a polcgyártás terén is

Barátnőm egy irodaházban dolgozik, ahol az emeleten több cég is bérel irodahelyiségeket, szobákat. A mellettük lévő szobában dolgozó fiatalember triatlonozik versenyszerűen, nagyon nagy szerepet játszik ez a tevékenység az életében, nem is szerepnek nevezném, inkább életvitelnek, mert mindent a sporthoz köt, a szabadidejének beosztását – az edzés és a versenyek miatt-, a táplálkozását, hogy mindig a legideálisabb testsúllyal álljon oda a rajthoz. Barátnőm erről a fiúról mindig nagyon sokat mesél, szimpatikus neki ez a kitartása és elhivatottsága a sport és a verseny tekintetében, imponál neki, hogy amit eltervez, azt meg is valósítja emberünk. És neki köszönhetően barátnőm is egyre többet sportol, hogy egyszer talán közösen állhatnak a rajthoz. De nem csak erről a fiúról szoktunk természetesen beszélni, hanem munkáról is.
Élményekkel telve mesélte, hogy most ért végett egy nagy projektje, ahol a cégük raktárhelyiségét kellett salgó polcokkal felszereltetnie, a megrendeléstől kezdve az összeszereltetésen át mindent neki kellett megvalósítania. Miután tájékozódott a lehetőségekről, igyekezett olyan vállalkozót választani, aki nagyon kompakt módon nyújtják a szolgáltatásukat. Tehát a maga dolgát szerette volna megkönnyíteni, és ezt véghez is vitte, mindazonáltal, ehhez a könnyed munkavégzéséhez kellett egy remek vállalkozó, aki mindent megvalósít. Ezt volt kicsit nehezebb megtalálnia, de sikerült, az interneten nagyon sok lehetőségek talált, de csak ez az egy vállalkozónál mutatkozott az a csodás együttállás, hogy az ajánlatkérés után, egy szakemberük érkezett aki felmérte, hogy mekkora, és milyen elrendezésben szükséges legyártatni a salgó polcokat. Valamint a legyártás, szállítás és az összeszerelési munkálatokra nem kellett külön szakembereket, brigádot keresnie, mivel ez a remek cég mindent vállal, így még garanciát is tud biztosítani az elvégzett munkájukra és a termékre magára is, így tudja, hogy a legjobb emberekkel a legtökéletesebb módon lett a munka elvégezve.

Salgó polc mutatkozott a legpraktikusabb megoldásnak, mivel nagyon nagy a teherbírása, és időtálló konstrukció. Amikor kiérkezett barátnőmhöz a felmérő szakember ő is ezt találta a barátnőm cégének raktárhelyiségéhez és a termékek összetételét illetően is a legalkalmasabbnak.

A felmérés nem tartott nagyon sokáig, megtervezte a szakember, hogy milyen elrendezésben nyújthatja a salgó polc a legpraktikusabb arcát, hogy hogy tudnak több polcot elhelyezni, hogy több tárolásra alkalmas polc álljon a cég rendelkezésére. Segítőkészsége és profizmusa vitathatatlan volt, mesélte barátnőm, akit teljesen meggyőzött az úriember. Mindazonáltal nagyon kedvező árajánlatot is adott, a salgó polcokra. Ezért barátnőm le is adta a megrendelést. Mivel előre jelezte a cég számára, hogy nagyon szűkös az idő, amikorra is készen kell lenniük, a cég így is vállalta a megrendelést. Nem okoztak csalódást, a megadott időpont előtt jelentkeztek, hogy mikor is lenne alkalmas a beszerelésre/összeszerelésre az idő.
Összeszokott társaság érkezett a megbeszélt időpontra,akik mindent elkövettek, hogy készen is legyenek, nagyon szakszerűen és minden erőt bevetve kezdtek neki a munkafolyamatoknak. Meg sem álltak míg egy – egy sorral készen nem lettek ez volt az ütemtervük, hogy tartani tudják a barátnőm által kiszabott rövid időintervallumot. De a barátnőm nagyon hálás volt nekik végig, míg ott voltak, hogy ilyen gyorsan tudták vállalni a legyártást a szállítást és még az összeszerelést is.

Salgó polc összeszereltetésével nem volt egyéb dolga a barátnőmnek. Ezt így szerette volna, arra nem lett volna kapacitása, hogy a legyártás után, még egy összeszerelő szakember brigádot keressen, akik pontban akkor rá is érnek, amikor a legyártás és szállítás megtörténik. Ezt a plusz munkát szerette volna elkerülni, ami sikerült is neki ezzel a remek céggel, akik mindent saját kézben szeretnek tudni és letudni, garanciát csakis így tudnak vállalni, ami nem elhanyagolható feltétel egy ekkora raktárhelyiségnél. A cég ezen vásárlóbarát hozzáállása megnyerő volt barátnőm számára, és ekkor már biztosan tudta, hogy nagyon jól választott salgó polcokat forgalmazó céget, mivel összetett szolgáltatást nyújtanak, és a vevők érdekeit és kívánságait tartják erejükhöz mérten szem előtt.

Barátnőm a rá kiszabott feladatot nagyon jól teljesítette, mivel megtalálta e remek céget, akik fantasztikus munkát végeztek, a főnökség tetszését elnyerte az újonnan átadott raktárhelyiség.