Kreatív fotózás, több, mint egy esküvő

A párommal pontosan 7 éve vagyunk együtt. Persze volt néhány kisebb hullámvölgy a kapcsolatunkban, de melyik kapcsolatban nincsenek? Ezek nem mennek a kapcsolat rovására, csak megerősítik azt, hiszen nem hiába mondják, ami nem öl meg, az megerősít. Ez így van, legalább is annál jobb, minél inkább így állunk hozzá a dolgokhoz.

Amikor megkérte a kezemet, az volt életem egyik legszebb napja. És ezzel egyáltalán nem túlzok, talán még sosem éreztem azt, mint abban a pillanatban, amikor elém térdelt. Elképesztő volt, nem is tudom leírni, hogy mit is jelentettek számomra azok a percek.

esküvői videósMegismerkedésünk is elég izgalmas volt. Ugyanis egy versenyen találkoztunk. Mind a ketten röplabdázunk és még volt egy egyetemi bajnokság, ahol külön volt fiú meg lány csapat. Egyszer, amikor éppen a pályán voltam és játszottam, akkor valaki kiütötte a pályáról a labdát, én pedig utána mentem, hogy visszahozzam, mint valami okos kutyus. Azonban van, aki megelőzött. Egy magam, fekete hajú, szinte szintén sötét, fekete szemű fiatalember. A kezébe vette a labdát és mosolyogva visszaadta, miközben ezt mondta nekem: Ha vége van a versenynek, akkor vendégem vagy egy italra. Azzal vissza is mentem a pályára, ahonnan egyébként győztesként kerültünk ki.

A verseny után volt egy össznépi buli, ahol az aznap versenyző csapatok mind együtt buliztak. Szinte meg is feledkeztem már a srácról, akivel a pályán találkoztam, hiszen annyian voltunk ott, hogy nem is gondoltam volna, hogy újra előkerül, ráadásul a nevemet se tudta, én meg nem is mondtam neki semmit azon kívül, hogy ,,köszi” , amikor visszaadta a labdát még a pályán. De az éjszaka közepén valaki leült mellém és az asztalon elém tolt egy üvegpoharat és azt mondta, hogy egészségedre kedves… Ezek után bemutatkoztam neki és elkezdtünk beszélgetni.  Egy hónap múlva már kézen fogva járkáltunk mindenhova. Nagyon jó idők voltak és már több, mint 7 éve ugyan ilyen jó időket élhetünk meg együtt.

Mára azonban elég sok minden változott, de persze csak pozitív irányban. Például ma már nem egyszerűen a kezemet fogja, hanem a kezemet, amin van egy gyűrű. Szóval minden csak jobb és jobb lett. Hálás vagyok érte, hogy megismerhettem őt és a szüleimnek, hogy győzködtek, hogy járjak el röplabda edzésre, mert ha ezt nem tettem volna, akkor most nem az lennék, aki és nem biztos, hogy valaha lett volna szerencsém a férjemet megismerni.

Mivel mindenképpen meg szerettük volna örökíteni a nagynapot meg azt a szép ruhát, amit az esküvőn viselhettem, ezért úgy gondoltuk, hogy készítünk egy kreatív fotósorozatot.  Felkértük az esküvői videósunkat, hogy készítsen rólunk egy különleges, egyedi fotósorozatot majd a nagy nap után. Ennek a témája nem lett más, mint a röplabda, hogy megemlékezzünk arról a csodálatos pillanatról, amikor életem párja először hozzám szólt. az esküvőn is készültek képek meg videók, de most valami extrémebbet is szerettünk volna. Természetesen az esküvőn jelen lévő videós rögtön igent mondott a dologra és neki köszönhetően ismét csak gyönyörű és  profi fotók készültek rólunk. Az egyik kedvencem, amikor csábítóan felhúzom a szoknyámat a combomig, ami alól kilátszik a térdem, amin rajta van a röplabdás térdvédőm. És ehhez hasonló képek is szerepeltek az anyagok között.

Nagyon megérte a képekért az esküvői videósunkhoz fordulni, mert ismét csak profi teljesítmény nyújtott és sosem fogom elfelejteni ezt a fotózást, s természetesen a versenyt sem, ahol megismertem a másik felemet.