Egy sport csapat sem versenyezhet egyenpóló nélkül!

A gyerekek abban a korban vannak, mikor mindenféle sporteseményben benne szeretnének lenni. Minden csapatnak a tagjai akarnak lenni és ha van egy iskolák közötti verseny, akkor azon bizony részt akarnak venni.

Most lesz egy röplabda mérkőzés az iskolák között, és a csapatnak nem volt egyforma pólója!

Az iskolában kötelező a testnevelés póló, de egészen érthető okokból minden osztálynak más színű pólója van, így amikor több osztálynak van egyszerre órája a tornateremben, meg lehet különböztetni a csemetéket. Az ilyen versenyeken viszont, mikor több osztályból mennek gyerekek, kicsit rosszul néz ki, hogy a minta ugyanaz, de a szín különböző.

Ezt fel is vetettem a szülői értekezleten, ott pedig kiderüt, hogy az, akivel az iskola szerződésben van, nem tudja biztosítani a pólók időre való elkészítését, ezért a kezembe vettem a dolgokat. Megkaptam az engedélyt az iskolától, hogy intézkedhetek az ügyben, ezért felkerestem egy olyan webshopot, ahol tudom, hogy nem gond, ha nagy tételben rendelek és azt el is tudják készíteni időre.

A lolmarkt.hu az az oldal, amit általában felkeresek, ha póló nyomtatásról van szó. Vannak üzleteik, ahova csak besétál az ember, megkéri őket, hogy nyomtassanak egy pólóra és 20 perc múlva már készen is vannak vele, meg van a webshopjuk, ahol az általuk készített mintákat lehet megvásárolni, illetve lehetőség van arra is, hogy felvegyük a kapcsolatot velük és nagyobb rendelést is leadjunk. Ezért vettem fel a kapcsolatot velük én is, és ezért sikerült időben hozzá jutnom a pólókhoz.

Néhány email váltást követően elküldtem a mintát, a méretek listáját, hogy miből hány darab kell, és pár napon belül el is készültek vele. A gyerekek nagyon örültek neki, hogy egyforma pólóban állhattak pályára és egy kicsit én is úgy érezhettem, hogy megmentettem a helyzetet.

Persze az igazi hős a lolmarkt.hu volt a történetben, akik képesek voltak ilyen szoros határidővel, igen kedvező áron elkészíteni ezeket a pólókat. A végeredmény igazából olcsóbb is volt, mintha az iskola maga készíttette volna el a pólókat A pólók minősége pedig remek, nem izzadnak bele a gyerekek, nagyon kényelmes viselet még röplabdázáshoz is, ezért nagyon szeretik is, a nyomat pedig nagyon jó minőségű, így még sokáig hordani tudják majd.