Bőr laptoptáskát vettem webshopból

Világ életemben inkább az asztali számítógépeket szerettem, mintsem a laptopokat, ezért soha nem is volt hordozható kompúterem. Azért döntöttem így, mert az asztali gépeket olcsóbban meg lehet vásárolni és ha bármi tönkremegy bennük, akkor könnyű kicserélni a hibás alkatrészt. Ezek a dolgok egy laptopról már nem mondhatók el.

Múlt hónapban azonban megtört a jég és laptop tulajdonos lettem, mert a munkám ezt kívánta meg. Sokat kell mennem tárgyalni az ügyfeleinkhez, és ezeken a tárgyalásokon többször van szükség arra, hogy számítógépet használjak. Régebben ezt úgy oldottam meg, hogy adathordozón vittem magammal a szükséges anyagokat és az ügyfelet kértem meg arra, hogy nézzük az ő gépén, de aztán rájöttem, hogy ez nem túl elegáns megoldás, jobb lenne, ha vinném magammal a saját gépemet. Ez a története annak, hogy hogyan lettem laptop tulajdonos, annak ellenére, hogy sosem rajongtam értük.

Az úgy laptopomhoz szükségem volt egy laptop táskára is, amit nem vettem meg a gép vásárlásakor az elektronikai áruházban, mert őszintén szólva eszembe sem jutott. Az első pár napi használat során haragudtam is magamra, hogy mégis hogy nem jutott eszembe az, hogy laptop táskát is vegyek a gépem mellé, de utólag már úgy vagyok vele, hogy nagyon jó, hogy végül így alakult. Ahol a gépet vettem, ott csak ezeket a klasszikus, szövetből készült, egyáltalán nem elegáns táskákat árulták a laptopokhoz, ami valljuk be egyrész elég unalmas, másrészt pedig nem is néz ki túl professzionálisan.

Mivel nagy szükségem volt a laptop táskára, hiszen valamiben mégiscsak vinni kell a gépet, amint volt egy kis szabadidőm, nekiálltam böngészni a netet, hogy honnan tudnék jó táskát rendelni. Azért döntöttem a webáruházas vásárlás mellett, mert elég elfoglalt vagyok, így sokkal kényelmesebb megrendelni valamit az internetről, amit kiszállítanak házhoz, ahelyett, hogy a szabadidőmet erre kelljen pazarolnom. Nem kellett sokat böngészgetnem ahhoz, hogy találjak egy jó webáruházat. Egy bőr laptop táska webshopra bukkantam az interneten, ahol kielégítően nagy volt a választék. Először eszembe sem jutott, hogy bőrből is gyártanak laptop táskákat, hiszen viszonylag ritkán lát ilyesmit az ember, de nagyon megörültem ennek a felismerésnek, mert mindig is szerettem a bőrből készült dolgokat, legyen szó táskáról, cipőről, kabátról, vagy éppen pénztárcáról.

Bőr laptop táska webhsopNem böngésztem sokáig a honlap választékát, mert elég hamar rábukkantam egy olyan bőr laptop táskára, ami egyből megtetszett. Elegáns, de mégis modern kinézete van, teljesen bőr, és a színe is olyan, hogy remekül illik a legtöbb ruhámhoz és cipőmhöz. Egyből meg is rendeltem a kiválasztott táskát, amit alig pár nap alatt kézhez is kaptam. A cég teljesen korrekt volt, ha valaki megkérdezi tőlem, hogy hol vettem a laptop táskámat, akkor nyugodt szívvel merem majd ajánlani ezt a webshopot. Biztos vagyok benne, hogy ez a táska hosszú távon is kifejezetten tartós lesz, hiszen nagyon jó minőségű termékről beszélünk. Még azt sem tartom kizártnak, hogy a laptopom hamarabb fogja bemondani az unalmast, mint a táskám, de az majd csak az elkövetkező évek során fog kiderülni.

Egyébként nem olyan rossz dolog laptop tulajdonosnak lenni, mert könnyebbek így a tárgyalások, annak pedig külön örülök, hogy minőségi, bőr laptoptáskát vettem hozzá, mert úgy érzem, hogy ettől még professzionálisabb a megjelenésem, ami valamilyen szinten hozzá is tud járulni egy tárgyalás sikeréhez.