A nyár nagy projektje: kandalló a nappaliba

Nem csak a sportban kell mindig új kihívások elé állítanunk magunkat. Az élet is olyan, mint a maraton, csak sokkal több akadállyal. És néha mi magunk gördítjük őket magunk elé, hogy a célba érve még nagyobb lehessen a sikerünk. Ilyennek érzem most a nappalinkban épülő kandallót is.

A mi nagy kihívásunk

Igazából a férjem ötlete volt az egész, de ahogy keresgélni kezdtem a neten, és megnéztem a képeket, én is nagyon lelkes lettem a gondolatra, hogy a kanapén elfeküdve hallgathassam, ahogy pattog a fa a tűzön, és érezzem, ahogy megtölti a meleg a szobát. A kandalló árak is egészen korrektek voltak, eleget tettünk félre magunknak az utóbbi időben, hogy ebbe belevágjunk.

Az első akadályokfirewood-599141_640

De persze a kezdeti lelkesedés után fölmerültek bennem a kétségek is. Vajon tényleg szükségünk van rá? Jól fog mutatni? Hiszen alapjaiban változtatja majd meg a nappalink képét, és ha egyszer elkészül, egészen biztosan vonzani fogja magához a figyelmet. Valóban jó döntést hoztunk?

Ezek a kérdések nem egyszerre törtek rám. Egyesével jöttek, és amint megválaszoltam az egyiket, már jött is a másik. Mára sikerült mindet elüldöznöm, de ki tudja, jön-e még több is. Viszont minden ilyen akadály leküzdése után csak még erősebb lett bennem az elhatározás.

Nincs, ami megállítson

Pontosan olyan, mint a maraton: folyamatosan haladunk előre, és ha már egyszer elhatároztam magam, akkor végigcsinálom. Nyáron, mikor mindketten jobban ráérünk, keresünk magunknak egy szakembert, és építtetünk vele egy kandallót a nappaliba. Mert most ezt a célszalagot kell átszakítanunk.